Laat ik me even voorstellen:

CZECH HOME is een officieel geregistreerde Tsjechische BV sinds maart 2007. In de afgelopen jaren heb ik een berg aan ervaring opgedaan op de Tsjechische markt. Vanaf 2011 heb ik een 2e BV onder de naam NEMOREAL PCE s.r.o. overgenomen. Ik wil me hier nader aan u voorstellen:

 

Richard Hocque

Volledig eigenaar van Czech Home en NEMOREAL PCE.. Voorheen getrouwd met een Tsjechische met wie we samen een prachtige dochter hebben. Nu samenwonend met mijn Oekraïense vriendin in Pardubice. Ik kan me al goed verstaanbaar maken in het Tsjechisch. Ik woon en werk dus in Pardubice en ben vanaf het jaar 2000 bekend geworden met het land.

 

Ik heb ruim 8 jaar werkervaring bij overheidsinstanties als bouwkundig medewerker in binnen- en buitendienst. Mijn laatste werkgever was de gemeente Veenendaal. Hier heb ik me vooral bezig gehouden met de bouwvergunningen, maar ook sloopvergunningen en was ik applicatiebeheerder. De laatste jaren was ik betrokken bij nieuwbouw locaties in Veenendaal Centrum en Veenendaal Oost. Hierdoor ook het een en ander van de projectontwikkeling opgevangen.

 

Naast mijn opleiding MBO-bouwkunde (ontwerp) heb ik vele trainingen/cursussen gevolgd. Onder andere DTA - deskundig toezichthouder asbestsloop, bedrijfshulp- verlening, webdesign en fotografie. Ook beschik ik over kennis van AutoCad voor het maken van bouwkundige tekeningen. In Tsjechië heb ik een cursus makelaardij gedaan en heb ik een getuigschrift ontvangen als vakbewaam makelaar.

 

In mijn vrije tijd probeer ik sportief bezig te zijn. Voetballen en fietsen zijn mijn favoriete hobby's.

 

Met mij zult u contact hebben per telefoon of mail. Zoals aangegeven kan ik me goed verstaanbaar maken in het Tsjechisch, daarin ondersteund door verschillende mensen die hun specialisatie hebben, zoals juristen, verzekeraars, hypotheekadviseurs etc. om u als klant de juiste dienstverlening te geven voor een scherpe prijs.

Getuigschrift vakbekwaam makelaar