VERKOOP Van PRACHTIG GELEGEN RECREATIEWONING NABIJ REUZENGEBERGTE, 5.500.000,- CZK

Wij bemiddelen in de verkoop van deze prachtige vrijstaande vakantiewoning in Arnultovice-Rudnik in de regio Trutnov. De woning is geschikt voor 8-10 personen en is gelegen aan de rivier Cista.

 

De begane grond bestaat uit een entree, hal, toilet, badkamer met hoekbad, 2 slaapkamers, een ruime open woonkeuken met toegang naar de tuin, een mooie woonkamer met houtkachel en een bergruimte. De woonkeuken is voorzien van een oven, koelkast, vaatwasser en heeft voldoende opbergmogelijkheden.

Op de verdieping een ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De bovenverdieping is nog vrijwel in originele staat maar functioneel.

 

De tuin is geheel omheind met een hekwerk of grenst aan de rivier. Er zijn diverse fruitbomen op het perceel aanwezig en een zwembad met filterinstallatie. Nabij de rivier een gezellige plek om te grillen. Verder staat er in de tuin een houten schuurtje die op een betonnen fundering staat voor opslag van fietsen en gereedschap.

De woning is gebouwd in de periode van 2005-2010 opgeknapt en voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, elektrische centrale verwarming met thermostaat, nieuwe elektra, badkamers. De wasmachine aansluiting is in de badkamer beneden. De woning is aangesloten op elektra, gemeente water en riolering.

 

De stad Hostinne is gelegen op 2 km van de woning. Skigebieden Cerny Dul 10 km, Janske Lazne 17 km zijn goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer..

Een ideale (vakantie) woning voor eigen gebruik of verhuurmogelijkheden. Overdracht mogelijk per 1.11. 2024. Wordt volledig gemeubileerd verkocht. Meer informatie bij de makelaar.

 

Perceeloppervlakte 1508 m2.

 

Vraagprijs : 5.500.000,- CZK

gas nee
water ja, aansluiting gemeente water
elektra ja
zwembad ja
nabij bos / zwembad ja, 200 meter
afstand Praag 130 km, 1:45 uur rijden
parkeren bij woning ja, op eigen terrein
parkkosten nee
vaste bewoning mogelijk ja
toiletten 2
badkamer 2
Reconstructie noodzakelijk ja, bovenverdieping, dak en diverse kleine werkzaamheden, laatste reconstructie ca 20 jr geleden