Te koop 9 bouwpercelen varierend van 1265 - 1418 m2 op een zonnige locatie 10 km vanaf de stad Dvur Kralove nad Labem, VERKOCHT!!

Wij bemiddelen in de verkoop van 11 percelen, waarvan er 9 geschikt zijn om te bouwen. De percelen zijn reeds verdeeld in percelen van 1265 - 1418 m2. De ruime en zonnige percelen zijn gelegen in Dolni Nemojov, regio Trutnov. Op loopafstand is er veel groen en het prachtige stuwmeer Les Kralovstvi te vinden. De stad Dvur Kralove is op 10 km afstand te bereiken. Skigebied Cerny Dul is op 30 minuten rijden te bereiken.

Voor het project is reeds elektra, riolering en water aanwezig op het terrein (aangelegd 2007/2008). De elektra is zelfs al voorzien van een revisie rapport. De overige zaken dienen nog afgerond te worden. Dit geld ook voor de aanleg van de straatverharding. Er loopt een middenspanningskabel over enkele percelen, maar hier houdt het project rekening mee.

Een ideale investeringsmogelijkheid. De voorkeur gaat voor verkoop in zijn geheel of meerdere percelen in één aankoop. De aangegeven vraagprijs is geldig bij gehele verkoop. Meer informatie op aanvraag bij de makelaar.

 

VERKOCHT 02/2024

 

woning bereikbaar via openbare weg
parkkosten nee
vaste bewoning mogelijk ja
toiletten n.v.t.
badkamer n.v.t.
Reconstructie noodzakelijk? aanvraag bouwvergunning nodig
gas nee
water ja, aanwezig op de grens van ieder perceel
elektra ja, aanwezig op de grens van ieder perceel
riolering ja, aanwezig in de straat
nabij bergen ja
nabij skigebied ja